fredag 26 februari 2010

Grattis Sverige

- för idag har vi fått en ny medborgare!

Och grattis till mig för nu är hon min, min, min på alla sätt och vis! Idag vann nämligen tingsrättsbeslutet laga kraft så nu är hon min dotter även formellt och alltså också svensk medborgare :-)

Självklart är hon inte min utan sin egen först och främst, men hon är min dotter - jag är hennes mamma och jag är baske mig hennes först och främst!

Idag för 6 månader sedan blev hon min i en annan domstol - för 6 månader sedan ägde domstolsceremonin i Vietnam rum. Jag tycker att det är svårt att förstå att det bara är ett halvår sedan.

Lillan och jag var och lunchade med några vänner idag. De hade köpt tårta för att fira vår nya medborgare och erbjöd också champagne. Tyvärr körde jag bil, men jag är rusig av lycka ändå! :-)

Varje dag!

4 kommentarer:

  1. Ett STORT grattis!!! Förstår precis känslan att hon är "din". Blev otroligt rörd när E blev "min". Det blev liksom mer verkligt då.

    SvaraRadera
  2. GRATTIS! Minns känslan med värme och lycka. Äntligen mamma även på papperet och äntligen kunde man börja använda FKs kassans web.sida (med några veckors fördröjning).
    Stina

    SvaraRadera