lördag 3 april 2010

Påsksemester

Är på "semester" hos mormor och morfar och sitter oftast vid en annan dator och då blir det så krångligt att blogga. Men antagligen åker vi tillbaka till vårt hem imorgon - har varit här i över två veckor nu. Vi har haft det jättebra och lillan är så fäst vid sin mormor och morfar men nu börjar det kännas som om det är dags att åka hem och leva vårt liv igen - det är mycket roligt som väntar oss framöver. :-)

Idag har vi i alla fall haft en härlig påskafton med glatt sällskap av hela stora familjen, påskäggsletande, påskkärringspåskande (här påskar man på påskafton - inte skärtorsdagen som på många andra håll) god mat, strålande sol och en mindre angenäm simtur för lillan. På vår promenad ner till sjön så ramlade hon ner i ett stort, djupt, vattenfyllt dike. Jag var precis bredvid henne och fick tag i hennes luva till jackan - som så klart lossnade som den ska och lillan gled med huvudet före rakt ner i det allt annat är rena vattnet...
Hu, hemsk känsla även om jag fick upp henne på stört och hon själv var ganska oberörd...

Men känslan av att hn gled mig ur händerna - bara tanken på om det varit på något farligare ställe.... Nu hade hon ju inte fått trava omkring själv på något farligt ställe i och för sig men ändå ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar