onsdag 16 november 2011

godkändstämplad och klar?

Nu har jag haft hembesök och nätverksträff.
Mitt lilla hjärta höll sitt ord och vägrade säga hej till hemutredaren och grymtade argt när hon ville titta på hennes rum...
Men det gick bra ändå ;-)
Hemutredaren sa att blyghet och reservation är goda tecken, hon såg att min tjej hade sin trygghet hos mig och hon såg att jag hade ett klokt nätverk runt omkring mig.

Hon sa till och med att jag hade så stora resurser och kunskaper om anknytning att hon önskade att jag kunde dela med mig lite till andra ;-)


När jag frågade om nästa steg så sa hon att det var att alla blanketter kommer in till henne - sedan skriver hon rapporten och skickar till mig för genomläsning.
Så jag antar att om jag är frisk så har jag hennes godkännande!

Konstig känsla - det går så lätt det här!
Peppar, peppar känner jag att jag måste lägga till när jag skrev så.
Men skönt är det!

4 kommentarer:

 1. Grattis till att det gick bra! Du har ju rutin på detta så inte konstigt om det inte känns likadant andra gången.

  Hoppas det ska gå bra med köandet också. På vår hämta barn-kurs går en singeltjej som ska adoptera från Kina, hon har fått bb. Det är också flera singlar som adopterat från Nigeria. Men jag förstår att du har Vietnam närmast hjärtat. :)

  SvaraRadera
 2. Tack! :-)
  Nigeria, Kina eller Vietnam - vem vet?
  Vietnam är närmast hjärtat - ja, utan tvekan, men jag vet att jag kan ta ett nytt land till mig - så klart.
  Kina - problemet är att jag inte vet om man gör undantag för barn under 6 år eller inte - och så måste jag tänka var min gräns går - vilka sn klarar jag/vi i vår familj - men helt klart en möjlighet.
  Nigeria - ja, kanske! :-)
  Känns både roligt och spännande om det blir så!
  Min första mentala bild när jag gick in i adoptionsprocessen var att jag skulle adoptera från ett afrikanskt land - kanske hamnar jag där till slut ändå

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gick bra. Vi har också haft vår tredje träff med utredaren och ska ha en till i december för att uppfylla Kinas krav. Tycker också att det går väldigt lätt denna gång. Så får vi se vad det blir...
  /Humblebee

  SvaraRadera