fredag 22 januari 2010

Lättad och glad!

Idag har jag skrivit kontrakt på försäljningen av min lägenhet och det känns så sköönt! Jag köpte ju en lägenhet innan jul och var tvungen att få den här såld för att ha råd med den... Även om mäklaren och "alla" runtomkring intalar mig att det inte skulle bli några problem så är det ju ändå nervöst tills allt är klart. Inte blev det bättre av att det var jättesegt med budgivningen i början heller. Jag fick bud under utgångspriset och sedan var det stopp. Visserligen räckte det för att jag skulle ha råd att köpa den andra men det kändes lite surt ändå. Men så i onsdags tog budgivningen fart och nu är jag suupernöjd. Och inte blev det några dubbla hyror heller - köparen vill flytta in så fort som möjligt så om 2 veckor flyttar vi! :-)

Jag hoppas och tror att lillan ska klara flytten bra. Jag tror faktiskt inte att det blir några problem men är så klart uppmärksam på om hon skulle visa några otrygghetstecken.
Det känns också bra att vi bara flyttar några portar bort - vi kommer fortfarande att leka på samma gård.

Det ska bli såå skönt att dels få lite större så klart, men också att slippa alla trappor som vi har nu, att få en diskmaskin och en frys och en balkong :-)

Nöjd - tja lite :-)

4 kommentarer:

 1. Grattis till försäljningen och ett bra pris, samt lycka till med flytten. Två veckor, det är hög tid att packa eller?

  Skönt det bara är i samma kvarter och ni har kvar samma lekplats, det hjälper nog tösen.

  SvaraRadera
 2. GRATTIS - så härligt, skönt befriande att det löste sig så bra!
  Lycka till med flytten och prinsessan kommer att fixa det galant tillsammans med sin fantastiska mamma!
  TACK för din support och kommentarer i min blogg!
  KRAM
  Nepalmamma

  SvaraRadera
 3. Och tack för era inlägg - de värmer!

  SvaraRadera
 4. Grattis till den lyckade försäljningen och hoppas nu att allt med flytten går bra! Tack för dina positiva kommentarer på min blogg. Det ger sån tröst att få dem! Kram kram

  SvaraRadera